Подяка спонсорам

Кожна людина, проживши своє життя, залишає певну згадку про себе на цій землі. Таких людей раніше називали доброчинниками, благодійниками, меценатами, а зараз спонсорами. Дуже приємно, що в наш нелегкий час живуть такі люди, які готові прийти на допомогу іншим і роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. У народі кажуть, що добра людина - це щаслива людина. І доброта обов'язково повертається до того, хто її віддає.
  Не секрет, що кожен шкільний колектив впевненіше стоїть на ногах, коли поряд є надійні друзі і безкорисливі помічники. Багато років поспіль Черповодівська  загальноосвітня школа І-ІІ ступенів пишається дружбою і співпрацею з керівниками ФГ «Хорста» Хорохоньком Станіславом Васильовичем, ТОВ «Світ меблів» Сіговим Олександром Анатолійовичем та депутатом  Кольбою Володимиром Олександровичем. 
   Минають роки,  змінюються покоління,  а добрі стосунки, традиції, щиросердні дії, співчуття та милосердя, постійна готовність прийти на допомогу, засновані на активній соціальній позиції, багаторічній родинній турботі про вихованців залишаються незмінними.  Протягом багатьох років наші учні безкоштовно харчуються в шкільній їдальні.  Кожного року наша школа оновлюється завдяки спонсорській допомозі ФГ «Хорста».  
Відчутну благодійну допомогу ми отримали від  ТОВ «Світ меблів» в особі Сігова О.А. у придбанні холодильника для харчоблоку. 
Частим гостем у нашій школі є голова села, теперішній староста, Олійник Ігор Миколайович. Ми надзвичайно цінуємо його щиру турботу та мудрі поради. На загальношкільне свято, присвячене Дню знань, він  звернувся до всіх присутніх з теплими доброзичливими вітаннями, побажав учням впевнено крокувати дорогою знань і вручив подарунки нашим наймолодшим школярам - першокласникам.  
Щороку наші спонсори дарують дітям справжні свята на Миколая та Новий рік. Школярі завжди раді  смачним солодощам та фруктам, які отримують від благодійників. 
  Учнівський, батьківський та педагогічний колективи школи висловлюють щиру подяку за вашу підтримку і допомогу закладу. Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру у майбутнє нашого краю. Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за часточку душі, подаровану нам!